Skip to product information
1 of 2

mypraisebeads

Amazonite, Cat-eye & Tasbih Kayu

Amazonite, Cat-eye & Tasbih Kayu

Regular price Rp 639.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 639.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 1 left

Amazonite, mata kucing lan manik-manik kayu cocog karo resin lan liontin kayu iki kanthi sampurna. Werna-werna iki apik banget.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik

View full details