Skip to product information
1 of 8

mypraisebeads

Set Kalung & Gelang Magnetik Abu-abu lan Ungu

Set Kalung & Gelang Magnetik Abu-abu lan Ungu

Regular price Rp 850.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 850.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 1 left

Agate abu-abu alami, labradorit lan jasper lilac nggawe set kalung / gelang iki. Kalung manik-manik 66 lan gelang manik-manik 33 bisa digandhengake karo jepitan magnet lan dadi tasbih 99 manik.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.
View full details