Skip to product information
1 of 3

mypraisebeads

Abalone & Sea Sediment Tasbih

Abalone & Sea Sediment Tasbih

Regular price Rp 639.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 639.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 1 left

Pendant abalone iki kaya desain Islam ing wangun lan pola. Manik-manik kasebut minangka sedimen segara lan kuarsa smoky.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik

View full details