Skip to product information
1 of 1

mypraisebeads

Tasbih Amazonite, Emas & Batu Bulan Austria

Tasbih Amazonite, Emas & Batu Bulan Austria

Regular price Rp 637.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 637.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 6 left

Apa sampeyan ora mung seneng warna-warna iki? Manik-manik Amazonite alami kanthi watu bulan abu-abu, manik-manik emas lan liontin watu. Iki bakal nggawe hadiah sing apik banget!

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik

View full details