Skip to product information
1 of 2

mypraisebeads

Amazonite, Emas, Austrian Moonstone & Dobel Pendant Tasbih

Amazonite, Emas, Austrian Moonstone & Dobel Pendant Tasbih

Regular price Rp 679.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 679.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 1 left

Pandhuan sing beda babagan kombinasi amazonite lan moonstone sing paling laris. Manik-manik amazonite alami, watu bulan Austria abu-abu lan manik-manik emas nggawe tasbih sing nggumunake. Versi iki wis rampung karo liontin druzy lan liontin amazonite mini, kanggo sing sethitik saka kemewahan ekstra.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik

View full details