Skip to product information
1 of 2

mypraisebeads

Amazonite & Druzy Pendant Tasbih

Amazonite & Druzy Pendant Tasbih

Regular price Rp 638.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 638.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 1 left

Manik-manik ijo pucet iki nggantheng, digawe saka watu alam lan AB dilapisi, padha duwe sumorot apik banget kanggo wong-wong mau. Padha dipasangake karo manik amazonite matte lan liontin druzy sing apik.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik

View full details