Skip to product information
1 of 4

mypraisebeads

Amethyst & Lilac Jasper Tasbih

Amethyst & Lilac Jasper Tasbih

Regular price Rp 637.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 637.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 2 left

Amethyst & Lilac Jasper:
Warna: Purple
Siji kanggo penyayang ungu! Pendant amethyst sing mulus, kanthi manik-manik jasper lilac lan manik-manik amethyst.

Amethyst & Lilac Jasper & Amazonite:
Warna : Purple & Turquoise
Pendant amethyst sing apik banget, kanthi jasper lilac alami lan tandha amazonit.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik

View full details