Skip to product information
1 of 4

mypraisebeads

Grey Moonstone & Turquoise Tiger Eye Tasbih

Grey Moonstone & Turquoise Tiger Eye Tasbih

Regular price Rp 640.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 640.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

12 in stock

Salah sawijining desain paling laris. Bagean peteng lan dramatis, tasbih iki digawe saka watu rembulan Austria abu-abu lan mata macan pirus, kanthi liontin watu alam.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik

View full details