Skip to product information
1 of 3

mypraisebeads

Labradorite & Fuchsia Tiger Eye Tasbih

Labradorite & Fuchsia Tiger Eye Tasbih

Regular price Rp 638.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 638.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 7 left

Salah sawijining desain paling laris, tasbih iki nggunakake kombinasi labradorit, agate abu-abu lan manik mata macan fuchsia. Pendant kasebut yaiku labradorit.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik

View full details