Skip to product information
1 of 2

mypraisebeads

Lapis Lazuli & Cat Eye Tasbih

Lapis Lazuli & Cat Eye Tasbih

Regular price Rp 701.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 701.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 2 left

Mung kasedhiya ing Arab Saudi

Versi anyar saka lapis lazuli lan tasbih kucing sing populer, kanthi liontin lapis lazuli lan rumbai sutra.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik

View full details