Skip to product information
1 of 2

mypraisebeads

Kalung Agate Grey & White

Kalung Agate Grey & White

Regular price Rp 849.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 849.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 1 left

Agate abu-abu & putih. Pendant agate alami sing nggumunake, kanthi manik agate abu-abu lan putih. Tasbih/kalung tujuan ganda iki nduweni 99 manik-manik, kanthi gesper sakelar supaya gampang dibukak.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik-manik (6mm)

View full details