Skip to product information
1 of 2

mypraisebeads

Tasbih Agate Pink

Tasbih Agate Pink

Regular price Rp 637.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 637.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 1 left

Manik agate pink panas kanthi cangkang trochus alami lan manik emas. Pendant iku agate pink. Wigati dimangerteni manawa wangun saben liontin bisa beda-beda.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik

View full details