Skip to product information
1 of 2

mypraisebeads

Tasbih Sedimen Laut

Tasbih Sedimen Laut

Regular price Rp 679.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 679.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 1 left

Manik-manik sedimen segara iki minangka warna pirus sing paling apik! Padha katon utamané striking nalika dipasangake karo manik beige. Kita wis nggunakake liontin druzy lan liontin amazonite mini kanggo ngrampungake tasbih iki.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik

View full details