Skip to product information
1 of 1

mypraisebeads

Tasbih Kipas Angin Putih

Tasbih Kipas Angin Putih

Regular price Rp 637.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 637.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 1 left

Cangkang trochus alami kanthi manik-manik putih lan emas matte. Pendant kasebut minangka mutiara banyu tawar.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik

View full details