Skip to product information
1 of 3

mypraisebeads

Pesona Tas Ireng & Emas

Pesona Tas Ireng & Emas

Regular price Rp 276.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 276.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 5 left

Piece iki kasusun saka labradorite ayu lan manik-manik hematite digabungake karo liontin agate ireng.

33 tasbih manik sing bisa dijepit ing tas sampeyan.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

View full details