Skip to product information
1 of 3

mypraisebeads

Kalung Rose Quartz

Kalung Rose Quartz

Regular price Rp 849.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 849.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 1 left

Tasbih manik 99 iki digawe nganggo liontin lan manik-manik mawar kuarsa alami. Gesper emas sing nggumunake ngidini mbukak kanthi gampang supaya tasbih uga bisa digunakake minangka kalung.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik-manik (6mm)

View full details