Skip to product information
1 of 3

mypraisebeads

Pesona Tas Putih & Emas

Pesona Tas Putih & Emas

Regular price Rp 277.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 277.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 4 left

Manik-manik emas howlite putih & matte sing apik banget dipasangake karo liontin howlite putih.

33 tasbih manik sing bisa dijepit ing tas sampeyan.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

View full details