Skip to product information
1 of 1

mypraisebeads

Liontin Kristal Kanthi Manik-manik Ombre Tasbih

Liontin Kristal Kanthi Manik-manik Ombre Tasbih

Regular price Rp 680.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 680.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 2 left

Pendant agate kristal sing apik ing warna abu-abu lan putih, kanthi sentuhan bling.
Werna ombre ing tasbih iki digawe kanthi campuran agate lan manik-manik watu alam.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik

View full details