Skip to product information
1 of 2

mypraisebeads

Sedimen Laut Ijo & Tasbih Cangkang Trochus

Sedimen Laut Ijo & Tasbih Cangkang Trochus

Regular price Rp 680.000,00 IDR
Regular price Sale price Rp 680.000,00 IDR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Low stock: 1 left

Werna emas lan cangkang trochus beige digabungake karo manik-manik endapan segara ijo jero sing apik banget. Dipuji kanthi apik karo rong liontin: agate ijo lan kuarsa Brasil.

Dibungkus ing kantong mewah lan kothak hadiah.

99 manik

View full details