Meet The Team

Möt Teamet

Jag är Hammaad, fyllde 15 för inte så länge sedan. Jag fotograferar och har designat hemsidan. Jag har hand om bokföringen också, och tyvärr finns det alltid uppdateringar att göra! :)

Jag absolut hatar engelska (det kan bero på att jag också är ganska dålig på det), men älskar matematik och datavetenskap. Just nu håller jag på med en del cybersäkerhetsarbete. Jag tycker om träning och tränar fotboll och calisthenics (min profil är beviset på det)!

Jag heter Safiyya och jag är 13 år gammal. Jag är ansvarig för sociala medier, marknadsföring, kommunikation med kunder, modellering av tasbihs och gör några av dem.

Några av mina fritidsintressen är att läsa, skriva, simma och lära mig nya språk. Jag gillar också lite fotografering - fast bara för våra rullar, inte något professionellt! Du kan se våra rullar på Instagram - ta en titt och följ oss!

Jag heter Saara och jag är 10 år gammal. Jag är chefsdesigner, och jag gör de flesta av beställningarna.

Jag älskar konst 🎨✍️, djur 🐈 (jag vill bli veterinär när jag blir stor), läsa 📖 och skriva. Kommentera nedan om du också gör det!!!

Jag är Yousuf! Jag är den yngsta medlemmen i laget och jag hjälper till att göra några tasbihs, riva upp snöre och städa!

Jag gillar fotboll ⚽️ simning 🏊‍♂️ & karate 🥋. Kan du gissa hur gammal jag är (i kommentarsfältet nedan)?

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar